Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor si amenajarilor, societatea noastra a fost infiintata in anul 1999 si vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, vizand amenajarea cu eleganta si bun gust a spatiului in care traiti, lucrati, creati, propunandu-va ca alternativa NATURALUL – marmura, piatra naturala, granitul.

Va invitam sa dati frau liber imaginatiei dumneavoastra si,impreuna cu noi, un colectiv entuziast si cu experienta, sa punem in practica si sa realizam ALTCEVA - 100% UNIC, ORIGINAL, DURABIL!

Societatea noastra este importator direct al materiei prime direct din galeriile din Grecia. Doar DecorMarmura va ofera CELE MAI BUNE PRETURI la o CALITATE EXCEPTIONALA!

INDRAZNITI SA VISATI!

NOI facem posibila realizarea visurilor dumneavoastra!

Ce Oferim

Toti clientii DecorMarmura beneficiaza de consiliere in vederea alegerii materialelor potrivite pentru amenajari. Impreuna stabilim culorile, modelele si materialele care se potrivesc cel mai bine spatiului dumneavoastra si rezultatului urmarit.
136 Semineul reprezinta unul dintre cele mai atragatoare locuri din interiorul unei locuinte. Impreuna putem crea ceva unic care sa va reprezinte.

EXEMPLE

DecorMarmura confectioneaza si monteaza atat la interior cat si la exterior trepte, glafuri, pardoseli.

EXEMPLE

DecorMarmura confectioneaza la comnada orice dimensiune si model de blaturi pentru bucatarii si bai.

EXEMPLE

DecorMarmura confectioneaza exact la dimensiunea potrivita incaperii dumneavoastra chiuvete, piedestale, postamente.

EXEMPLE

DecorMarmura confectioneaza la cerere orice fel de obiecte decorative din marmura atat pentru interior cat si pentru exterior, ca de exemplu: rame decorative pentru oglinzi, masute, bancute, coloane, tablouri, carti, scrumiere, statuiete, figurine etc.

EXEMPLE

DecorMarmura executa la comanda modele UNICAT pentru cruci marmura si granit, masive si placi pentru morminte din marmura si granit.

EXEMPLE

DecorMarmura comercializeaza si materie prima, marmura si granit la cele mai competitive preturi, aceastea fiind aduse direct de la galeriile din Grecia.

EXEMPLE

Statistici

Sculpturi 60%
Monumente 40%
Lucrari UNICAT 100%
Clienti Multumiti 99%

DecorMarmura pe YouTube